2019 DEKORASYON ÖNERİLERİ-2

2019 DEKORASYON ÖNERİLERİ-2 içeriğini okuyabilir, Biantep.com Dekorasyon kategorisinde yer alan 2019 DEKORASYON ÖNERİLERİ-2 yazısını değerlendirebilir ve yorum yazabilirsiniz.

2019 DEKORASYON ÖNERİLERİ-2

26. Fayanslarınızı şık bir şekle sokun

Fayansları dizayn etmek evinizi bambaşka bir şekle getirebilir. Özellikle banyolarınızı güzelleştirmek için fayanslarınız ile oynayabilirsiniz. Burada fayans modelleri ve beraberindeki değerlendirmeleri takip etmelisiniz.

27. Ahşabı evinizde kullanın

Ahşap çoğu zaman doğayı temsil eder. Doğanın güzel yanlarınız tespit etmek ve evinize uyarlamak için ahşap modelleri ve şekilleri tercih edebilirsiniz. Bunun için evinizin uygun bölümlerine uygun ürünleri seçmeniz yeterli olacaktır.

28. Renklerin farklı tonları farklılık katar

Düz bir renk kullanmak dekorasyon fikirleri konuştuğumuz bu içerik düşünüldüğünde hoş olmayabilir. Seçtiğiniz doğru rengin yanına farklı tonlarda ve farklı anlam ifade edebilecek renkleri tercih etmelisiniz.

29. Zemininizi doğallaştırabilirsiniz

Zemin ile oynamak ve zemini doğal bir görünüme kavuşturmak evinize huzurun kapılarını açacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken konuların başında doğallık olmakla birlikte zeminizi doğal bir şekle sokmalısınız.

30. Kendinize alanlar bırakın

Evinizde en çok yaşayacak olan yine sizlersiniz. Bu yüzden evinizi misafirlerinize göre değil, kendinize göre dizayn edin. Evinizde dolaşacak, ayağa kalkacak ve rahat hareket edecek alanlar bırakın. Evinizdeki boşlukların fazla olması her açıdan evdeki güzelliği destekler.

31. Simetrik düşünmelisiniz

Evin her köşesinin yansıması yine aynı şekilde dizayn edilirse güzel bir dekorasyon oluşturulabilir. Bunun için evin uygun olması ve evin dört bir köşesinin buna elverişli olması büyük önem taşımaktadır. Simetrik düşünmek ve beraberinde simetrik hareket etmek burada büyük önem taşır.

32. Kültürünüzü evinize aktarın

Kültürü kaybetmemek ve sürekli yaşatmak son derece önemlidir. Burada hak edilen kültürü evinize yansıtmak ve evinizde sergilemek sizin işlerinizi son derece fazlaca kolaylaştıracak çalışmalar arasında yer alabilecektir.

33. Farklı boya badana uygulamaları deneyebilirsiniz

boya badana uygulamaları açısından tek bir boya türüne kalmak çoğu zaman yanlış olacaktır. dekoratif boya, saten boya, sedef boya, italyan boya gibi çalışmaları yapmak burada büyük öneme sahip olmakla birlikte evinizin dekorasyonunu asıl belirleyen çalışmalar arasında yer alacaktır.

34. Deri ev eşyaları sizin için yapılmış olabilir

Ev eşyalarınızı doğru seçmeniz gerektiğine önceki maddelerde değinmiştik. Ev eşyaları içerisinde deri olanları kullanarak da fark yaratabileceğinizi ve değer katabileceğinizi bilmelisiniz. Deri eşyalar bazen hayat kurtarabilir.

35. Rahatlık göbek adınız olsun

Hayatınızda tanıştığınız birçok kişi size ev dekorasyonu fikirleri verebilir. Fakat bunlar arasından doğru olanı seçmesi gereken kişi sizsiniz. Bu fikirler arasından ise tercih yaparken ilk dikkat etmeniz gereken konu kesinlikle rahatlık olmalıdır. Rahatlığı evinizde ön planda tutmalı. Kendi yaşamınızı kendiniz inşa etmelisiniz.

36. Tatlı bir pembe almaz mısınız?

Pembe rengin her zaman ekstra bir cazibesi vardır. Pembe renk doğru şekilde dizayn edilirse evde harikalar yaratabilirsiniz. Özellikle pembeye ekstra bir sempatiniz varsa sevimli evleri hemen oluşturabilirsiniz. Pembeyi evinizde denemeyi ihmal etmeyin.

37. Anadolu çocuğu olabilirsiniz

Kültürü kaybetmemenin öneminden bahsetmiştik. Anadolu kültürlerini evinizin köşelerine yerleştirmek ve ait olduğunuz yere tekrar dönmek sizler için iyi aktiviteleri doğuracaktır. Mutluluk köklerimizdedir.

38. Oturma alanlarınızı merkeze alın

Oturma alanları eviniz içerisinde rahatlığı bulabileceğiniz ve mutluluk elde edeceğiniz alanlardır. Bu nedenle oturma alanlarınızın evinizin merkez noktalarına yaklaşmak son derece faydalı olabilir.

39. İnce kenarlı ev eşyaları sadelik katar

Köşelerin ve kenarların öneminden bahsetmiştik. Burada ince kenarlı olabilecek ev eşyaları tercih etmek de evinize bambaşka bir tat katacaktır. Bunun için evinizdeki dizaynı daha ince ve daha konforlu yapabilirsiniz.

40. Eski tarz yeni trendiniz olsun

Eski tarz, antika gibi çalışmalar 2018 yılının en yeni dekorasyon trendleri arasında yer alır. Dekorasyonun en azılı yardımcısı bu tarzların günümüze olan yansımasıdır.

41. Yuvarlak kenarlar güzel his doğurur

Kenarların yuvarlak olması insanların üzerindeki mutluluğu arttıracaktır. Özellikle evinizin dizaynını oval eşyalar üzerinden yapmanız size oldukça büyük mutluluklar getirebilir.

42. Çocuk ruhunuz evinizde bulunsun

Ruhunuzdaki çocuğu beslemeniz sizi gerçek huzura götürecektir. Çocuksu renkleri tercih etmek ve çocukluğunuzu hatırlatacak ürünleri hayata geçirmek burada size büyük destekler sunacaktır.

43. Aynalarınız sizi yansıtsın

Aynalar bir evin değişilmez parçalarıdır. Aynaları doğru biçimde kullanmak ve istenilen şekillerde kurgulamak asıl mutluluğu teşvik edecektir. Aynaların güzelliğinize katkı yapması sizler için de eviniz için de güzel olacaktır.

44. Doğayı olduğu gibi bırakın

Doğayı evinize yansıtmanız gerektiğini dekorasyon fikirleri yazımızda oldukça fazla bir şekilde anlattık. Doğayı kullanış şekli de burada büyük önem taşımaktadır. Evde Mimar olarak tavsiyemiz ise doğayı olduğu gibi bırakmanız ve doğayı kullanış şeklinizin son derece doğal olması yönündedir.

45. Karanlık bir atmosfer çalışma verimi sağlayabilir

Evde çalışanlar için atmosfer yaratmak çok önemlidir. Karanlık bir atmosfer ve doğru ışıklandırma çalışmanız için size ekstra konsantrasyon sağlayabilir. Evinizde farklı çalışma masaları deneyebilirsiniz.

46. Farklı kültürler farklı fikirler sağlar

Farklı kültürleri evinizde sergilemek evinizde kurduğunuz hayalleri de tetikleyecektir. Burada uzak doğu, anadolu ve batı kültürü gibi pek çok çalışmayı desteklemek size iyi gelecektir.

47. Güneşi gördüm demelisiniz

Güneşi evinize sonuna kadar almalısınız. Güneşin evinize girişi iç huzurunuzu da tetikleyecektir. Işık sizi mutlu edebilir ama güneş size çok daha fazlasını verir.

48. Gökkuşağı renkleri kombini

Gökkuşağının renkleri doğal bir oluşumdur. Renklerin birbiri ile uyumu da bu nedenle son derece doğal bir şekilde iç yapımıza yansır. Evinizde de renk kombini yaparak aynı doğal etkiyi yaratabilirsiniz.

49. Romantik duygular evi besler

Evinize duygu katmak gerekir. Duygu katmanın en iyi yolları arasında da işe romatizm katmak gerekir. Evinize bu tür duygular ile yaklaşmanız dekorasyonunuzu da iyileştirecektir.

50. Yumuşak geçişler huzur katar

Geçişlerin yumuşak bir şekilde yapılması gerekir. Oturma odası ile mutfak arasındaki uyum, salon ile çocuk odasındaki hatta bebek odası renkleri arasındaki geçişler keskin bir biçimde yapılmamalı. Yumuşak geçişlerin hayata renk katacağı kesinlikle incelenmeli.

2019 yılının dekorasyon fikirleri ve aynı zamanda dekorasyon önerileri derlediğimiz içeriğimizde 50 adet eşsiz fikri size sunmaya çalıştık. Özellikle evlerinizin güzelliği için bu önerileri uygulamanızı size kesinlikle tavsiye ediyoruz. Evde Mimar olarak dilediğininiz soruyu bu noktada bize yöneltebilir, istediğiniz an kendi fikirlerinizi de yorum bölümünde bize aktarabilirsiniz.

2019 DEKORASYON ÖNERİLERİ-2 içeriği, 03 Ocak 2019 tarihinde biantep.com sitesinin Yaşam bölümüne eklenmiştir.

DEĞERLENDİRME 3.0

İçeriği Nasıl Buldunuz?

Captcha